Najčešća Pitanja

Koja je cena isporuke paketa?

Poštovani potrošači, kompletan cenovnik usluga možete pogledati na linku ovde.

Koji je rok isporuke poručene robe?

Sve porudžbine poručene do 12h bice spakovane i spremne za isporuku istog dana (Osim u slučaju kada je na sajtu drugačije naznačeno). Izuzetak su vikendi i neradni dani. Nakon obradjivanja vaše porudžbine, dobićete email sa kompletnim podacima vezanim za isporuku vaše pošiljke.

Kako mogu da vas kontaktiram?

Možete nas kontaktirati u bilo kom trenutku putem nase kontakt forme ili direktno na email info@magmaglass.com. Takodje nas možete kontaktirati putem telefona 066/460-660 u toku radnog vremena, radnim danom od 09 do 17h.

Da li mogu da poručim kao pravno lice?

Naravno. U polju naziv kompanije upišite tačno ime vaše firme, a u polje napomena dodajte vaš PIB i Matični Broj. Nakon obrade vaše porudžbine, na emal adresu dobijate predračun koji morate uplatiti u roku od 3 dana. Nakon uplate robu šaljemo na vašu adresu, ili je možete preuzeti u našoj radnji.

Da li mogu da vratim/zamenim proizvode koje sam kupio?

Da. Prema zakonu o zaštiti potrošača imate rok od 14 dana za odustajanje od kupovine. Vise o tome pročitajte na ovoj stranici.

Da li se flase prodaju u kompletu sa čepovima?

Ne. Flaše se prodaju odvojeno od čepova i pampura osim ako to na stranici proizvoda nije specifično naglašeno.

Kako da znam koji čep odgovara flaši koju sam odabrao?

Na stranici svakog proizvoda naglašeni su svi čepovi koji odgovaraju samom proizvodu. Jedan deo flasa u ponudi ima vise vrsta i oblika čepova, tako da je konačna odluka na vama.