Najčešća Pitanja

Gde se nalazi vaša maloprodaja?

Možete nas posetiti, pogledati i kupiti flaše u našoj radnji u Boževcu, okolina Požarevca, na lokalnom putu Požarevac -Petrovac na Mlavi

Koji su načini plaćanja?

Porudžbine putem sajta možete platiti prilikom preuzimanja paketa kuriru ili platiti uplatom na račun pre slanja (zavisno koju opciju odaberete prilikom porudžbine na sajtu). U našoj maloprodaji možete platiti isključivo kešom.

Koja je minimalna količina porudžbine za slanje?

Minimalna porudžbina za slanje paketa je porudžbina od 1000rsd ukupne vrednosti bez troškova isporuke.

Koja je cena isporuke paketa?

Poštovani potrošači, porudžbine šaljemo svuda na teritoriji Srbije kurirskom službom BEX. Kompletan cenovnik usluga možete pogledati na linku ovde.

Koji je rok isporuke poručene robe?

Porudžbine šaljemo maksimalno u roku od 3 radna dana. Većina porudžbina se šalje prvog radnog dana nakon porudžbine na sajtu. (Osim u slučaju kada je na sajtu drugačije naznačeno). Izuzetak su vikendi i neradni dani. Nakon obradjivanja vaše porudžbine, dobićete email sa kompletnim podacima vezanim za isporuku vaše pošiljke.

Kako mogu da vas kontaktiram?

Možete nas kontaktirati u bilo kom trenutku putem nase kontakt forme ili direktno na email info@magmaglass.com. Takodje nas možete kontaktirati putem telefona 064/34-30-300 (Maloprodaja) ili  066/460-660 (Veleprodaja – pravna lica) u toku radnog vremena, radnim danom od 09 do 16h.

Da li mogu da poručim kao pravno lice?

Naravno. U polju naziv kompanije upišite tačno ime vaše firme, a u polje napomena dodajte vaš PIB i Matični Broj. Nakon obrade vaše porudžbine, na emal adresu dobijate predračunna ime firme. Nakon uplate robu šaljemo na vašu adresu, ili je možete preuzeti u našoj radnji.

Da li mogu da vratim/zamenim proizvode koje sam kupio?

Da. Prema zakonu o zaštiti potrošača imate rok od 14 dana za odustajanje od kupovine. Vise o tome pročitajte na ovoj stranici.

Da li se flase prodaju u kompletu sa čepovima?

Ne. Flaše se prodaju odvojeno od čepova i pampura osim ako to na stranici proizvoda nije specifično naglašeno.

Kako da znam koji čep odgovara flaši koju sam odabrao?

Na stranici svakog proizvoda naglašeni su svi čepovi koji odgovaraju samom proizvodu. Jedan deo flasa u ponudi ima vise vrsta i oblika čepova, tako da je konačna odluka na vama.