Poštovani Kupci, zbog visokih cena goriva, komletne geopolitičke situacije i drugih faktora, CityExpress od 1. aprila podiže cenovnik svojih usluga za 10%. Nove cene su dostupne u tabeli ispod. Hvala na razumevanju.

Pakete šaljemo kurirskom službom CityExpress. U tabeli ispod možete pronaći cenovnik usluga slanja.Ukoliko paket placate prilikom preuzimanja, Za vrednosne pošiljke sa ekspres uslugom na cenu usluge utvrđenu po masi dodaje se 1% od naznačene vrednosti, a minimalno 112,50 RSD sa PDV-om.. COD (otkupna pošiljka):za uplatu otkupnog iznosa do 10.000,00 RSD – 120,00 RSD sa PDV-om. Ili za uplatu otkupnog iznosa većeg od 10.000,00 RSD – 1,2% od iznosa otkupnine sa PDV-om. Ovaj trošak možete izbeći ukoliko racun platite direktno na naš racun pre slanja. To možete učiniti odabirom opcije „Uplata pre slanja“ pre same potvrde porudzbine.

Molimo Vas da prilikom izračunavanja težine vaše porudžbine imate u vidu da je potrebno dodati do 10 procenta od ukupne težine na ime kartonske ambalaže, zaštite za ambalažu itd.

Možemo Vam ponuditi i slanje cele palete flaša (Do 170cm i 500kg) po ceni od 6880rsd sa PDV-om.

Svaki kilogram preko 100kg se naplaćuje 50rsd sa PDV-om.

Nudimo Vam i mogućnost da paket preuzme kurirska služba po vašem odabiru. U tom slučaju Vi organizujete preuzimanje paketa od strane kurirske službe, a mi vam u roku dostavljamo sve podatke o težini, broju paketa kao i njihovim dimenzijama. Odabirom ove opcije ste dužni da robu platite pre preuzimanja uplatom na račun.

Robu možete preuzeti i u našoj maloprodaji u Boževcu – 12313 bez dodatnih troškova svakog radnog dana u toku radnog vremena.

Molimo Vas da imate u vidu da MagmaGlass ne naplaćuje troškove dostave, već to direktno radi kurirska služba CityExpress, te Vas molimo da se u slučaju reklamacija vezanih za naplatu obratite službi besplatnim pozivom na broj 011 30 93 000 ili putem poruke na reklamacije@cityexpress.rs.