Poštovani, u nastavku je novi cenovnik kurirske službe BEX sa uvećanim cenama od 1. marta 2024. godine.

Pakete šaljemo kurirskom službom Bex Express. U tabeli ispod možete pronaći cenovnik usluga slanja.

Cena poštarine se odnosi na otkup do 20.000rsd.Za vrednost robe iznad ove sume naplaćuje se dodatnih 1% od vrednosti i 180rsd na ime otkupa. Ovaj dodatni trošak možete izbeći ukoliko racun platite direktno na naš racun pre slanja. To možete učiniti odabirom opcije „Uplata pre slanja“ pre same potvrde porudzbine.

Molimo Vas da prilikom izračunavanja težine vaše porudžbine imate u vidu da je potrebno dodati oko 10 procenta od ukupne težine na ime kartonske ambalaže, zaštite za ambalažu itd.

*Slanje palete visine do 160cm  i max težine do 800kg. Palete šaljemo bez otkupa, isključivo uplatom robe pre slanja.

Svaki kilogram preko 100kg se naplaćuje dodatnih 30rsd sa PDV-om, a ukoliko je vrednost paketa veća od 20.000rsd i dodatnih 1% na ime vrednosti i 180rsd na ime otkupa.

Nudimo Vam i mogućnost da paket preuzme kurirska služba po vašem odabiru. U tom slučaju Vi organizujete preuzimanje paketa od strane kurirske službe, a mi vam u roku dostavljamo sve podatke o težini, broju paketa kao i njihovim dimenzijama. Odabirom ove opcije ste dužni da robu platite pre preuzimanja uplatom na račun.

Robu možete preuzeti i u našoj maloprodaji u Boževcu – 12313 bez dodatnih troškova svakog radnog dana u toku radnog vremena, uz najavu za pripremu i pakovanje robe.

Sve eventualne reklamacije i pitanja oko termina isporuke paketa možete proslediti na email adresu reklamacije@bex.rs ili putem telefona na broj 011 6 555 000 uz broj pošiljke koji ste dobili u emailu potvrde.