Poštovani Kupci, zbog visokih cena goriva, ali i komletne geopolitičke situacije, CityExpress od 1. aprila podiže dodatak za gorivo za 10%. Nove cenesu dostupne u tabeli ispod. Hvala na razumevanju.

Pakete šaljemo kurirskom službom CityExpress. U tabeli ispod možete pronaći cenovnik usluga slanja.Ukoliko paket placate prilikom preuzimanja, dodatno morate platiti 100 dinara na ime otkupa, ili 1% na porudzbine preko 10,000,00 dinara. Ovaj trošak možete izbeći ukoliko racun platite direktno na naš racun pre slanja. To možete učiniti odabirom opcije „Uplata pre slanja“ pre same potvrde porudzbine.

Molimo Vas da prilikom izračunavanja težine vaše porudžbine imate u vidu da je potrebno dodati do 10 procenta od ukupne težine na ime kartonske ambalaže, zaštite za ambalažu itd.

Možemo Vam ponuditi i slanje cele palete flaša (Do 170cm i 500kg) po ceni od 4,336rsd + PDV.

Svaki kilogram preko 100kg se naplaćuje 42rsd

Svaki kilogram preko 100kg se naplaćuje 42rsd

Nudimo Vam i mogućnost da paket preuzme kurirska služba po vašem odabiru. U tom slučaju Vi organizujete preuzimanje paketa od strane kurirske službe, a mi vam u roku dostavljamo sve podatke o težini, broju paketa kao i njihovim dimenzijama. Odabirom ove opcije ste dužni da robu platite pre preuzimanja uplatom na račun.

Robu možete preuzeti i u našoj maloprodaji u Boževcu – 12313 bez dodatnih troškova svakog radnog dana u toku radnog vremena.

Molimo Vas da imate u vidu da MagmaGlass ne naplaćuje troškove dostave, već to direktno radi kurirska služba CityExpress, te Vas molimo da se u slučaju reklamacija vezanih za naplatu obratite službi besplatnim pozivom na broj 011 30 93 000 ili putem poruke na reklamacije@cityexpress.rs.